Ennyi idő van még a következő születésnapomig:

Sweet Danny

Sweet Danny

2008. április 2., szerda

26 hetes vagyok :)


Ma vagyok 26 hetes, most már aztán tényleg nagyon nagy vagyok. Anyu és Apu együtt örül, ha megmozdulok. Szerintem nem olyan nagy dolog ez, minden valamire való pocaklakónak ez a dolga. :)
Sokat szoktam szundizni is, de van amikor már reggel 3 -kor fent vagyok, nem értem, hogy ez miért probléma Anyukámnak?!

Mostanában jó sokat beszélgetünk Anyuval, ő beszél én meg hallgatok, ha meg válaszra vár akkor kopogok neki :) , múltkor pölö Apuval játszottunk ilyet, ő kopogott 3-at nekem és én meg visszakopogtam. Ezek után annyira örült, hogy csak na, nem értem én ezt az Aput.

Amúgy gyűlnek a beceneveim, voltam már Tündérbogár, kis Maci, Dano baba, Dani baby stb. , majd ha kijövök a mostani lakásomból, majd bemutatkozok mindenkinek...

Apropó lakás, egyre szűkösebb a hely, de még viszonylag jól érzem itt magam. Bár lehet, hogy hamarosan, pár hónapon belül egy tágasabb laktérbe kell költözni. De most nem tudom eldönteni, hogy mikor legyen, és hát az igazat megvalva, az elmúlt 26 hétben elég jó volt itt a kiszolgálás. De ha ki is kell majd költözni, akkor a következő helyen lesz 2 mindenesem, aki minden kívánságomat lesni fogják, ez a tudat azért megnyugtat :)

1 megjegyzés:

Erzsi írta...

Szia Pici első és egyben nem elvehető helyen állsz az unokánk sorában. Mi is nagyon várjuk, hogy minnél előbb kint legyél, de azért türelmesek vagyunk várjuk, hogy megerősödj anyukád hasában aki a mi első lányunk úgyanis mi vagyunk a nagyszüleid a nagypapád a Dezső nem mutatja de nagyon vár téged, én meg vagyok a nagymamád Erzsi aki már most imád remélem jó sok finomságot főzhetek neked és sok örömünk lesz egymásban. Nah siess legalábbis annyira, hogy nagy és okos fiú legyél. Imádunk nagyszüleid. Jaj bocsánat majdnem kihagytam a Dédi mamádat és a nagynénédet Edinát várja, hogy elkényeztesen és babusgason téged. puszilunk innen kintről. Mama

American Style

A kölcsönösség jegyében itt kint vagyok

Legjobb Linkek Egy Helyen