Ennyi idő van még a következő születésnapomig:

Sweet Danny

Sweet Danny

2008. június 6., péntek

Tegnap majdnem megszülettem (Breaking News)

Rendkívüli bejegyzés, tegnap majdnem megszülettem.
Ez úgy kezdődött, hogy Anya dél előtt pár perccel el kezdett görcsölni, és ez aztán nekem sem volt túl jó, amit azért tudtára is adtam. Délután Apa elvitt minket ultrahangra, ahol azt mondta a doktor bácsi, hogy 2-3 hetem van még hátra, persze ez Anyát nem nyugtatta meg, mert még mindig fájt a pocija, szóval elmentünk egy másik doktorbácsihoz is, aki adott Anyumnak egy papírt, hogy menjünk el a kórházba. Ott a kórházba megnéztek engem, meg Anyum is, és mondta egy doktor bácsi, hogy még jó lenne, ha 2 hétig bent maradnék (ez azért nem egészen rajtam múlik), és adott Anyumnak egy szurit, amitől Anyum jobban lett.
Apum is Anyum is azt mondja, hogy izgis lesz az elkövetkezendő 2 hét, főleg azért, mert ha csak most születnék meg, akkor csak 2 és fél kiló körül lennék.
Amúgy a tegnapi ultrahangos bácsi is megerősítette, hogy fiú vagyok, csak tudnám, hogy láthatja ezeket a dolgokat, ha ő kint van, én pedig bent.

1 megjegyzés:

Csilla írta...

Huhh, hát ez nem semmi.
Én megszoktam beszélni Ficánkával, hogy éppen "jó-e" az, amit csinál, vagy sem. És tök jól megértjük egymást. PL: megbeszéltük, h nem jó az ha a köldökzsinórral játszik a nyaka körül, és mostmár nincs is ott a nyakánák...
Sok sikert!
puszi, csilla

American Style

A kölcsönösség jegyében itt kint vagyok

Legjobb Linkek Egy Helyen